Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Posebni McLaren Senna za na polico
Modelčki
Posebni McLaren Senna za na polico
Posebni McLaren Senna za na polico
26.05.2024 21:13

Za ceno povprečnega avta B segmenta lahko dobite McLarnovo Senno s posebno poslikavo.

Urša Prosenjak

McLaren je pred nedavnim predstavil unikaten primerek modela Senna s posebno poslikavo Senna Sempre, ki pa je del McLarnove zbirke in ni naprodaj. Vseeno pa ga lahko največji oboževalci dodajo v svojo zbirko relikvij Ayrona Senne, čeprav bodo morali pošteno seči v žep.

Amalgam je izdelal natančno repliko v merilu 1:8, ki zajema ne le vse podrobnosti avta, pač pa tudi podrobnosti poslikave, ki so očitne na fotografijah, na katerih je skoraj nemogoče prepoznati, ali gledamo repliko ali pravi avto.

Za oblikovanje in izdelavo replike so potrebovali 3.000 ur, za dokončno sestavo vsakega posameznega primerka pa je potrebnih še nadaljnjih 300 ur, vse delo pa je opravljeno ročno. Skozi odprta vrata modelčka je opaziti tudi izjemno podrobno izdelano notranjost, skozi pokrov motorja pa vidimo štirilitrski V8.

Amalgam bo izdelal 30 primerkov posebnega McLaren Senna modelčka, zanj pa je potrebno odšteti 19.490 evrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija