Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Najgrša replika Bugattijevega Veyrona - doslej
Replika
Najgrša replika Bugattijevega Veyrona - doslej
Najgrša replika Bugattijevega Veyrona - doslej
26.05.2024 02:27

Bugatti Veyron je kot kaže avto, ki ga skušajo posnemati mnoge replike, nekatere med njimi silno neuspešno.

Urša Prosenjak

Po precej grdi repliki, opaženi v Rusiji, o kateri smo pisali pred nedavnim, se je na spletu pojavila nova, še grša.

Strupeno zelena replika Veyrona je bila odkrita že leta 2015, njen lastnik pa je bil Indijec Sant Gurmeet Ram Rahim Singh Insan, vodja duhovne neprofitne organizacije in velik ljubitelj predelanih avtomobilov, ki jih modificira sam.

Če je pričujočega Zelenčka predelal sam, ga ne more uvrščati med svoje najboljše projekte, razen, če je njegov okus zelo specifičen, saj bi kakorkoli drugače težko utemeljili izbiro zeleno-rumene kombinacije na karoseriji. Podobno intenzivnih barv je tudi notranjost, k sreči pa so vsaj šipe zatemnjene, da je kabina nekoliko manj vidna. Pozornost takoj pritegne velikansko srce na prednji maski, na mestu, kjer je pri pravem Bugattiju tradicionalna podkev.

Avto, ki se je žrtvoval, da je postal groteskna replika Veyrona, je bil nekoč povsem spodobna Honda Accord z volanom na desni in brez zadnjih sedežev. Oprema vključuje usnjene sedeže, multifunkcijski volan in zadnjo kamero, pod pokrovom motorja pa je atmosferski 3,5-litrski V6.

Čeprav se nam zdi tokratna replika najgrši »Veyron«, pa je le vprašanje časa, kdaj se bo kje pojavila konkurenca, odločena zavzeti prestol.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija