Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Pahorjeva Katrca za dobrodelne namene
Dražba
Pahorjeva Katrca za dobrodelne namene
Pahorjeva Katrca za dobrodelne namene
31.01.2023 15:11

Nekdanji slovenski predsednik se je odločil, da bo prodal svojega Renaulta 4 GTL in vsa zbrana sredstva društvu, ki pomaga bolnim otrokom z rakom.

Peter Pirkovič Facebook

Svojo namero o prodaji je objavil na pred kratkim na družbenih omrežjih, kjer pove, da se po več kot dvajsetih letih ločuje od svoje legendarne Katrce. Dražbo, ki se začenja jutri in končuje 15.februarja (obeležuje se dan boja proti otroškemu raku), bo pomagal soustvarjati AMZS-jev portal za rabljena vozila (Dober Avto), a kot pravi bivši predsednik, bo ponudbe zbiral na svojem elektronskem naslovu borut.pahor@up-rs.si. 

Pahorjeva Katrca za dobrodelne namene

Celotno kupnino bo Pahor zatem namenil Inštitutu Zlata Pentljica, ki širi zavest o raku pri otrocih, opozarja na težave, s katerimi se otroci med zdravljenjem in po njem srečujejo, ter išče načine, kako te težave premagati ali odpraviti.

Vsekakor zelo lepa gesta.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija