Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Jay Leno brez svoje avtomobilske oddaje
ZDA
Jay Leno brez svoje avtomobilske oddaje
Jay Leno brez svoje avtomobilske oddaje
29.01.2023 14:47

Nekdanjemu voditelju pogovorne oddaje se je v zadnjem času vse zgrnilo na glavo.

Urša Prosenjak

Pred dvema tednoma se je vozil s svojim motorjem Indian letnik 1940 in padel, pri čemer si je zlomil ključnico in dve rebri, počeni pa ima tudi obe pogačici.

"Med vožnjo sem začel vohati bencin in sem se odločil zapeljati na bližnje parkirišče, čez katerega pa je bila napeljana vrv brez zastavic, ki bi opozarjale nanjo. Vrv sem opazil šele zadnji trenutek, ko je bilo že prepozno. Samo snelo me je z motorja in bum!"

Prav tako se je CNBC po skoraj desetletju odločil, da ne bo več predvajal avtomobilske oddaje Jay Leno's Garage. Oddaja je bila na sporedu od 2015 in sedem sezon. Razlog za ukinitev naj bi bila sprememba strategije TV mreže, kjer bodo več časa v glavnih terminih namenili poslovnim resničnostnim šovom in dokumentarcem. V oddaji je Jay Leno gostil veliko znanih imen, med drugim tudi aktualnega ameriškega predsednika Joea Bidena, ko je bil še  podpredsednik v drugi sezoni in seveda v sedmi, ko je že postal prvi mož ZDA. V tretji sezoni je bil gost tudi Bush mlajši.

Jay Leno bo kot kaže še naprej ohranil svoj You Tube kanal z enakim imenom. Leno je del NBC že od 1992, ko je vodil The Tonight Show, kjer je večkrat gostil imena iz sveta avtomobilizma, pa tu in tam predstavil tudi kaj iz svoje garaže. Smolo je imel tudi novembra, ko se je opekel po rokah in obrazu, ko se je vžgal bencin na enem od njegovih avtomobilov, ko je nekaj popravljal na njem in je bil nekaj dni celo v bolnišnici.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija