Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Phantom za vsakega nogometaša Savdske Arabije
Nagrada za zmago
Phantom za vsakega nogometaša Savdske Arabije
Phantom za vsakega nogometaša Savdske Arabije
25.11.2022 19:44

Nogometaši Savdske Arabije so bili presrečni ob svoji zgodovinski zmagi nas nogometno velesilo Argentino. Njihov monarh, ki se je zmage prav tako razveselil, pa jih je nato osrečil še bolj.

Urša Prosenjak

Obstajajo različni načini, kako motivirati športnike za doseganje še boljših rezultatov na tekmovanjih. Včasih je igralcem edina spodbuda čast, drugič pa so vključene tudi bogate nagrade. Na svetovnem prvenstvu v Katarju pa se je zgodil primer, ki ne izstopa le po izjemnem športnem dosežku, pač pa tudi po vrednosti nagrade, ki so si jo nogometaši prislužili.

 Eno največjih presenečenj je bila zmaga reprezentance Savdske Arabije proti Argentini z 2:1. To je presenetilo tudi princa Savdske Arabije Mohammeda bin Salmana Al Sauda, ​​ki se je odločil bogato nagraditi igralce. Vsak izmed njih bo prejel čisto nov Rolls-Royce Phantom.

Pod pokrovom motorja je 6,75-litrski V12 motor z dvema turbinskima polnilnikoma, ki ima 571 KM in 900 Nm navora. Čas pospeška od 0 do 100 km/h je pri standardni različici 5,3 sekunde, pri različici s podaljšano medosno razdaljo pa 5,4 sekunde. Največja hitrost je elektronsko omejena na 250 km/h.

Za nagrado igralci pred tekmo niso vedeli, prav tako kot tudi niso pričakovali zmage.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark91126.11.2022 09:10
Poglejte si zadnje minute te tekme, ko je vratar saudijcev s kolenom v glavo zadel igralca iz svoje ekipe, noro...
alfafil26.11.2022 10:15
To veliko govori o mentaliteti naroda. Eh...
© Copyright 1999-2023 Avtomanija