Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Najmočnejši Grandland z oznako GSe
Premiera: Opel Grandland GSE
Najmočnejši Grandland z oznako GSe
Najmočnejši Grandland z oznako GSe
26.10.2022 13:53

Opel je pred časom že naredil najmočnejšo astro in ji dodal oznako GSe, zdaj je med električno podprte mišičnjake dodal še Grandlanda.

Artur Švarc Opel

Če je bila Astra GSe, predvsem kozmetična priključno hibridna različica običajne Astre, je Grandland GSe dobil tudi mišice.

Od običajnih Grandlandov se GSe (tokrat e pomeni elektriko in ne vbrizga, einspritzung) razlikuje po črni strehi, posebnih 19-palčnih kolesih in zadnjem difuzorju. V notranjosti so športni sedeži, odeti v alkantaro in povsod prisotne oznake GSe.

Na tehničnem področju kraljuje hibrid, sestavljen iz 1,6-litrskega bencinskega motorja, ki ga podpirata dva elektromotorja, skupna moč pa je 221 kW (300 KM), kar je dovolj da reč do stotice pospeši v samo 6,1 sekunde, končna hitrost pa je 235 km/h. Na elektriko Grandland pelje do 135 km/h.

Pogon sicer ni neznanka, saj je bil na voljo že kot Hybrid4, ki pa je izginil s cenikov. Da ne gre za isto reč ob videzu zagotavljajo tudi Konijeve športne vzmeti in blažilniki, bolj neposreden pa je tudi volan. O ceni je zaenkrat še prezgodaj govoriti, bo pa okoli 50 tisočakov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija