Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
ASX kot bi moral biti
Koncepti: Mitsubishi XFC
ASX kot bi moral biti
ASX kot bi moral biti
20.10.2022 08:48

Mitsubishi je star več kot pol stoletja in je od nekdaj veljal za odlično terensko znamko, potem pa se je združil z Renaultom in Nissanom in padel v sivi vsakdan.

Artur Švarc Mitsubishi

Za šok sta poskrbela novi Colt in ASX, ki sta dobesedno Renaulta Clio in Captur s tremi diamanti na nosu. No, takoj za pariškim avtosalonom je na sporedu tudi avtosalon v Ho Chi Minh Cityju v Vietnamu in za tja so Japonci pripravili koncept XFC s sloganom »Najboljši prijatelj za razburljivo življenje«.

Kompaktni SUV bo dopolnilo palete, ki jo Mitsubishi prodaja na daljnem vzhodu, kamor že spadajo Triton, Pajero Sport, Outlander, Xpander, Mirage in Attrage.

Sprednji del ima spremenjeno različico Dynamic Shield dizajna, zadaj pa so luči v obliki črke T. Notranjost je dinamično oblikovana s svetlimi barvami in z zelo širokim zaslonom na sredi.

XFC bo najprej na voljo na azijskem trgu, potem pa ga bodo poslali tudi v svet, pravijo pri Mitsubishiju.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija