Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Multistrada za pesek, blato in prah
Novo iz Ducatija
Multistrada za pesek, blato in prah
Multistrada za pesek, blato in prah
03.10.2022 10:27

Italijani so pred nekaj dnevi predstavili novo tretjo različico Multistrade, zastopnik v Sloveniji pa zanjo že zbira naročila. Začetna cena znaša dobrih 28 tisočakov.

Peter Pirkovič Ducati

Po izvedbi S in najdražji Pikes Peak, bo prihodnjo sezono največjo novost pri Multistradi predstavljala različica Rally. Gre za nadgradnjo obstoječe verzije S, ki ima večjo 30-litrsko posodo za gorivo, platišča z naperami, več aluminijaste zaščite motorja in izboljšano delovanje elektronskega vzmetenja Skyhook 200-milimetrskim povečanim hodom. Vzmetenje ima obenem vgrajen sistem samodejnega uravnavanja oddaljenosti motocikla od tal. Pogonski sklop ostaja isti. Multistrado V4 Rally poganja 1158-kubični Granturismo V4 motor s 125 kilovati moči, novost pri njem pa je sistem izklopa delovanje dveh valjev pri nekoliko bolj umirjeni vožnji, to pa bo pripomoglo k zniževanju porabe. Mojstri pri Ducatiju obenem pravijo, da je kontrolo zračnosti ventilov dobro opraviti na 60 tisoč prevoženih kilometrov. Prve primerke v Trzinu pričakujejo aprila ali maja prihodnje leto.

Cene:

V4 Rally - 28.190 €

Paketi opreme :

Radar                serijsko

Travel                2.400 €

Full                    3.950 €

Doplačila:

platišča z naperami   serijsko

črna barva           500 €

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija