Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Turkizna barva po naših željah
Mansory
Turkizna barva po naših željah
Turkizna barva po naših željah
18.08.2022 12:29

Mansory svojim kupcem omogoča nadgradnje mehanike in videza, najnovejši program pa je do potankosti prirejen željam kupcev.

Artur Švarc

Tak je tudi Mercedes-AMG G63, ki ima nekaj več kot le aerodinamične dodatke. Pri Mansoryju so dodali novi sprednji odbijač, razširili blatnike, dodali pragove in spojler na zadek. Tu je še cel kup površin, ki imajo odsev "kovanega" karbona, a bistvo je očem vidno na daleč - barvna shema. Začne se s turkiznim nosom in prelije v črno. Pri Mansoryju so dizajn poimenovali Algorithmic Fade, prehod iz ene barve v drugo pa je narejen z vzorčenjem črnih elementov. In če ste slučajno spregledali, avto je postavljen na 24-palčna kolesa.

Predelan je tudi motor, ki ima večje turbopolnilnike, ki pihajo na dušo 4-litrskega V8 pod karbonskim motornim pokrovom. Novi so kolektorji in nove so izpušne cevi, vse skupaj pa sodeluje z na novo programirano elektroniko, ki iz motorja iztisne dodatno moč. 

Motor tako premore 663 kW (902 KM) in 1000 Nm navora (original ima 436 kW in 850 Nm). Končna hitrost je zvišana na 250 km/h, do stotice pa avto pospeši v 3,5 sekunde.

Kupec si je zaželel popolnoma spremenjeno notranjost v turkiznem odtenku Feroza. Predelani so praktično vsi elementi, ki so nadgrajeni s karbonom, turkiznimi barvnimi vstavki in 3D efekti, ko gre za oblazinjenje.O ceni za kupca s posebnim turkiznim okusom seveda ne poročajo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija