Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Techartova izboljšava za Porsche 911 GTS
Tuning
Techartova izboljšava za Porsche 911 GTS
Techartova izboljšava za Porsche 911 GTS
15.07.2022 01:48

Tuner Techart je pripravil nov paket nadgradnje za Porsche 911 GTS, ki prinaša več moči, izboljšano vzmetenje, subtilen karoserijski komplet in bolj zmogljivostno usmerjeno notranjost.

Urša Prosenjak

Techartova nadgradnja programske opreme Techtronic poveča moč 911 GTS na 412 kW in 670 Nm, kar je izboljšava v primerjavi s standardnimi 352 kW in 569 Nm. To omogoča izboljšan pospešek, stotico namreč doseže v 3,1 sekunde, kar je 0,3 sekunde hitreje od standarda. Največja hitrost je 320 km/h. Dodatna moč je na voljo, ko voznik izbere način Sport ali Sport Plus. Pri običajni nastavitvi je zmogljivost na tovarniški ravni.

Techart ponuja nastavljive zavoje, ki znižajo 911 GTS od 15 do 40 milimetrov, odvisno od nastavitve. Na voljo je tudi sistem za dviganje nosu, ki dvigne sprednji del za 40 mm s pritiskom na gumb za odstranjevanje ovir kot so robniki.

Techart Aerokit vključuje sprednji razdelilnik, stranske pragove, strešni spojler in modificiran spodnji del zadnjega odbijača. Na voljo je tudi pokrov motorja iz ogljikovih vlaken, ki tehta 2,5 kilograma manj od osnovne različice. Na voljo sta še dve možnosti zadnjega krila.

V notranjosti je Techart namestil športni volanom v kombinacijo usnja, alkantare, lakiranih površin in obrob iz ogljikovih vlaken. Ohranja pa prestavne ročice iz serijskega vozila.

Podjetje ponuja tudi varnostni lok v skladu s predpisi FIA in šesttočkovni dirkalni pas. Če stranka želi, lahko Techart kabino preobleče v alkantaro, usnje ali blago.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija