Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Milijon legendarnih Britancev
Jubilej
Milijon legendarnih Britancev
Milijon legendarnih Britancev
04.12.2021 00:38

Triumph je dosegel pomemben mejnik. Kultna britanska znamka, ki letos praznuje 120 let obstoja, je 1. decembra izdelala svoj milijonti motocikel sodobnega obdobja.

Urša Prosenjak

Jubilejni motocikel je model Tiger 900 Rally Pro. Namenili so mu unikatno srebrno poslikavo, ki so jo predstavili na posebnem dogodku med lockdownom. Milijonti Triumph pa ne bo romal v prodajni salon, pač pa ga čaka kariera razstavnega motocikla. Najprej se bo postavil na ogled v Birminghamu na tamkajšnjem dogodku, za tem pa se bo vrnil v tovarno, kjer bo del priložnostne razstave za obiskovalce ob 120-letnici.

»Vsi v Triumphu so neverjetno ponosni, da so sodelovali pri doseganju tako pomembnega trenutka v sodobni zgodovini te legendarne znamke. V 31 letih, odkar smo leta 1990 ponovno predstavili Triumph z novo linijo britanskih motociklov, smo z oboževalci po vsem svetu delili veliko čudovitih trenutkov,« je povedal izvršni direktor Triumpha Nick Bloor.

»V zadnjih treh desetletjih je Triumph ohranil trajne in pomembne naložbe v naše ljudi, naše partnerje in naše notranje oblikovalske, inženirske in proizvodne zmogljivosti, da bi povečal doseg in ugled znamke. Ta naložba v domače talente, tako v Združenem kraljestvu kot po vsem svetu, ki se ujema s strastjo, ki jo delimo z našimi vozniki za zagotavljanje popolnega in popolnega motocikla, je omogočila, da je znamka dosegla najuspešnejše leto v svoji zgodovini,« je pojasnil Bloor.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija