Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ko kleni terenec postane mišičnjak
Land Rover Defender Racing Green Edition
Ko kleni terenec postane mišičnjak
Ko kleni terenec postane mišičnjak
09.12.2020 10:13

Poljski mojstri iz podjetja Carlex Design so zadnje mesece intenzivno urejali preobrazbo Defenderja. Pokažemo vam prve fotografije.

Peter Pirkovič

Angleški terenec vse tehnične tovarniške karakteristike ohranja nedotaknjene, zato je bil glavni fokus v predelavi zunanje in notranje podobe. Za agresivnejši videz so mu nataknili 22-palčna platišča z gumami z belim robom, občutno širše boke so ustvarili z dodatki iz ogljikovih vlaken, iz karbona je tudi del pokrova motorja in pokrov na rezervni gumi, za piko na i pa so mu zamešali še posebno Racing Green zunanjo zeleno barvo. Vidne preobrazbe je bila deležna tudi potniška kabina, ki jo bogatijo športni sedeži odeti z usnjem iz barve konjaka, slednja pa se odraža tudi na nekaterih delih armaturne plošče in volanu. Vsak avtomobil bo imel posebno ploščico z vgrajeno serijsko številko, medtem ko je cena predelave postavljena na 85 tisočakov.   

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija