Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Dva Ducatijeva posebneža prihajata tudi v Slovenijo
Posebna serija - Ducati Diavel 1260 Lamborghini
Dva Ducatijeva posebneža prihajata tudi v Slovenijo
Dva Ducatijeva posebneža prihajata tudi v Slovenijo
03.12.2020 11:38

Italijanska motociklistična znamka je skupaj z Lamborghinijem pripravila posebno serijo Diavela 1260, ki bo štela le 630 primerkov.

Peter Pirkovič Ducati

Se še spomnite izjemno ekskluzivnega Lamborghinijevega dragulja Sian, ki je nastal v počastitev znamke, rojene v letu 1963? Tega so predstavili na lanskem sejmu v Frankfurtu in že takrat napovedali, da so 63 kupcev zanj, ki bodo odšteli več kot 3 milijone evrov, že našli. Zdaj, dobro leto zatem so se povezali z Ducatijem, ki je pod isto lastniško streho in s skupnimi močmi na trg poslali omejeno serijo Diavela 1260. Ta ima enako barvo kot Lamborgini Sian, kovana platišča in kopico sestavnih delov iz ogljikovih vlaken. Tehnično ostaja nespremenjen.

Dva Ducatijeva posebneža prihajata tudi v Slovenijo

Omejena serija bo štela 630 primerkov, dva pa sta namenjena v Slovenijo. Iz AS Domžale sporočajo, da je cena zanj na evropski ravni postavljena na 31.990€, z vključenim DDV-jem, a se bo ta v začetku leta spet spremenila (nova davčna zakonodaja). Zapisali so, da je zanj že zanimanje in da morda ne bosta prav dolgo na ogled v prodajnem salonu.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija