Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
California z obalno izdajo za še večjo prilagodljivost
VW California Beach
California z obalno izdajo za še večjo prilagodljivost
California z obalno izdajo za še večjo prilagodljivost
11.10.2020 02:19

V pričakovanju sedme generacije Volkswagnovega Transporterja se v 6.1 kot jo imenuje VW še vedno rojevajo nove različice.

Artur Švarc

California Beach 6.1 bo na voljo v dveh oblikah kot Camper in Tour, glavni cilj te izvedbe pa je omogočiti, da bo California primerna tudi za večje družine in za tiste, ki rabijo bolj prilagodljiv kombi za svoje izlete.

VW California je tako ali tako najbolj priljubljen kamper na Otoku, z novima izvedbama pa bodo prepričali še več kupcev.

Tako Camper kot Tour  imata hidravlično dvižno streho, 17-palčna kolesa, DAB radio in kamp mizico z dvema zložljivima stoloma. Oba poganja 2-litrski dizel s 150 konji s sedemstopenjskim DSG.

Tour ima serijsko pet sedežev, opcijsko pa jih dodajo skupno sedem, kar pomeni, da bo edini serijski kamper s toliko sedeži. Na obeh straneh so drsna vrata. Camper na drugi strani ima štiri sedeže in opcijsko še petega, z mini kuhinjo in z marendo. Za oba bodo morali Otočani odšteti malce več kot 50 tisoč funtov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija