Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
S poleti nikamor bodo pomagali okrevajočemu letalskemu turizmu
Rešitev
S poleti nikamor bodo pomagali okrevajočemu letalskemu turizmu
S poleti nikamor bodo pomagali okrevajočemu letalskemu turizmu
15.09.2020 07:39

Mednarodna potovanja še nekaj časa ne bodo potekala tako, kot pred pandemijo, zato so se nekatere letalske družbe naveličale čakanja ter našle delno rešitev za ohranitev delovnih mest. Ponujali bodo polete nikamor.

Urša Prosenjak

Gre za letalske polete, ki nikoli ne vzletijo, za »dozdevne« polete, ki nudijo potnikom izkušnjo dogajanja na letališču, vključno z vkrcavanjem in varnostnim protokolom. Nekatere družbe, kot denimo SIngapore Airlines, gredo korak dlje in dejansko vzletijo, vendar kmalu za tem pristanejo na istem letališču.

Nekaterim potnikom, zlasti tistim, ki ne letijo pogosto, se zamisel zdi smešna: plačati za vrkcanje in triurno posedanje na letalu pred ponovnim pristankom na istem letališču. Toda za pogoste potnike je to dobrodošel spomin na nekdanjo normalnost, obenem pa predstavlja vsaj nekolikšno finančno pomoč letalskim družbam.

Singapore Airlines bo s programom poletov nikamor pričel v oktobru, potniki pa naj bi lahko za polete plačali z vrednostnimi boni tamkajšnje vlade. Poleti se bodo izvajali z letališča Changi, dopolnjevale pa jih bodo vožnje z limuzino in izkušnja nakupovanja na letališču. Sam polet bo trajal okoli tri ure, lahko pa bo tudi daljši, glede na vsebino ponudbe.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija