Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
SpeedKore za igralca predelal B MW 3.0 CS
Retrotuning
SpeedKore za igralca predelal B MW 3.0 CS
SpeedKore za igralca predelal B MW 3.0 CS
28.08.2020 10:05

SpeedKore ima za sabo dolgo vrsto mogočnih predelav starin, vendar so bile do zdaj vse ameriške. Z BMW-jem 3.0 CS za Roberta Downeya Jr. so prestopili nov mejnik.

Artur Švarc

SpeedKore je za Iron Mana predelal že Mustanga Boss 302 letnik 1970, prav tako pa Camara letnik 1967, ki ga je igralec podaril Chrisu Evansu. Prvič pa so se posvetilni nemškemu avtomobilu, BMW E9 kupeju iz leta 1974.

Če je SpeedKore do zdaj večino površin predelal s karbonom, so v tem primeru obnovili pločevino, karbon so uporabili le za sprednji in zadnji odbijač in ustvarili sodoben retro videz. Opečnato rdeča barva se poda kromiranima ledvičkama in okenskim okvirjem, ki so pobarvani v titan sivo barvo. Vzmetenje je Bilsteinovo, zavore s šestimi in štirimi bati spredaj oziroma zadaj pa Brembovo.

Stranske letvice in zadnji spojler imajo na željo Downeya leseno podobo, da se ta sklada z notranjostjo – sivi lesni ton je prisoten tudi v notranjosti na volanu in armaturki in se izmenjava s kavno barvo usnja. SpeedKore je na novo naredil tudi armaturko, ki skriva infotainment. Zadnje sedeže je zamenjal oblazinjeni odlagalni prostor za prtljago, v prtljažniku pa je hladilnik.

Originalni 3.0 CS je imel vrstni šestvaljnik z vplinjačem, SpeedKore pa ga je zamenjal z 3,6-litrskim šestvaljnikom s 232 kW (316 KM) iz M5 E34. Menjalnik ostaja štiristopenjski avtomat.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija