Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Najbolj terenski minibus
Torsus Terrastorm
Najbolj terenski minibus
Najbolj terenski minibus
29.07.2020 16:02

Slovaški predelovalec Torsus je za evropski trg pripravil minibus, ki gre tja, kamor še ni stopila človeška noga in avtomobilska guma.

Artur Švarc

 

Avto je narejen na osnovi VW Crafterja in je na voljo v več različicah, od tovorne do potniške z do 20 sedeži. Cene se začnejo pri 57.461 evrih.

Terrastorm ima 2.0 TDI motor s 103 kW (140 KM) ali 130 kW (176 KM). Moč se prenaša na vsa štiri kolesa preko 6-stopenjskega ročnega menjalnika ali osemstopenjske avtomatike. Minibus meri v dolžino 6 metrov, širok je 2,07 metra in 2,88 metra visok. Medosna razdalja meri 3640 mm, od tal pa je odmaknjen za 29 centimetrov, vstopni in izstopni kot pa sta 26 in 20 stopinj Na voljo je v dveh nivojih opreme – TT1 Coach in TT2 Nomad, oba imata nadgrajeno šasijo, off-road vzmetenje, štirikolesni pogon z zaporo, vizualne dodatke, vitel in zaščito pred praskami na spodnjem delu površin. Tu je tudi zaščitna plošča, ki ščiti rezervoar, diferencial in motor z menjalnikom, pa bull bar spredaj, rešetke na zadnjih lučeh, strešni prtljažnik z lučmi, nakladalna lestev in rezervno kolo. Avto je postavljen na 17-palčne BFGoodrich terenske gume.

Kabina ima 3-milimetrsko termo izolacijo, nedrseča tla, vse ostalo pa je predmet želj naročnikov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija