Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Dostavnika z Raptorjevim navdihom
Dostavnika z Raptorjevim navdihom
Dostavnika z Raptorjevim navdihom
16.06.2020 13:50

Transit in Transit Custom bosta čez nekaj mesecev kupcem na voljo z novim paketom Trail in z nekaj tehničnimi nadgradnjami, da bi se tako lahko lažje spopadala z bolj zahtevnimi nalogami.

Peter Pirkovič

Na prvi pogled se opazi sprememba na sprednjem delu, saj sta oba dobila masko po vzoru Rangerja Raptorja, ki nosi velik napis Ford na črni mat podlagi, nekaj terenske šminke, 16-palčna platišča in serijsko vgrajeno mehansko zaporo diferenciala z omejenim zdrsom. Za doplačilo pri modelu Transit je na voljo še Fordov štirikolesni pogon z dodatno izbiro voznih profilov (spolzko) in blato). Za pogon je vgrajen dvolitrski dizelski motor v treh izvedbah, z razponom moči od 96 do 135 kilovatov. Vse to bo na voljo ob izbiri paketa Trail.

Dostavnika z Raptorjevim navdihom

Dodatno Fordovci v ponudbo uvrščajo še paket opreme Active za modela Transit Custom in Tourneo Custom. V tem primeru ima vozilo nataknjena 17-palčna platišča, karoserija je zaščitena z dodatnimi oblogami, izbira diferenciala mLSD pa zagotovi dodaten oprijem na neutrjenih, spolzkih ali mehkih podlagah. Vse modele Active odlikuje edinstvena oprema notranjosti z delno usnjenim oblazinjenjem sedežev, armaturno ploščo modela Tourneo Custom Active pa krasijo modri poudarki.

  Dostavnika z Raptorjevim navdihom

Novi modeli Trail in Active vključujejo tudi znatne izboljšave, ki so jih bili Transit, Transit Custom in Tourneo Custom deležni tekom leta 2019, mednje pa sodijo varčnejši 2,0-litrski dizelski motor EcoBlue in pogonski sklop EcoBlue Hybrid z 48-voltno blago hibridno tehnologijo, vgrajeni modem FordPass Connect za novo raven uporabe vozila z aplikacijo ter nove funkcije v notranjosti in tehnologije za pomoč vozniku.

 

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija